VIIRIT

VIIRIT SUORAAN VALMISTAJALTA

Viirimme valmistetaan samoista korkealuokkaisista materiaaleista kuin standaaritkin, mutta koko ja varustelutaso vaihtelee käyttötarkoituksesta riippuen. Viiri voi olla kevyesti varusteltu vaihtoviiri, seuraviiri tai näyttävä juhlaviiri. Viirit painetaan yksi- tai kaksipuoleisena sekä varustetaan tarvittaessa näyttävin hapsuin. Koska kaikki viirimme ovat omaa suomalaista tuotantoamme, pysymme toimittamaan tuotteet nopeallakin aikataululla.

Viirien kategoriat

Olemme jaotelleet viirimme kolmeen kategoriaan.
1. Juhlaviirit
2. Seuraviirit
3. Vaihtoviirit

Viirien käyttö

Valmistamme, suunnittelemme ja myymme viirejä ja siihen liittyviä oheistuotteita yrityksille, järjestöille, kunnille ja urheiluseuroille. Viirit näkyvät monissa tilaisuuksissa kuten vaihtoviireinä tai seuraviireinä urheilutapahtumissa, messuilla tai kampanja tuotteina erilaisissa tapahtumissa.
Kansainvälisissä otteluissa tai tapahtumissa juhlaviirien vaihto tai luovuttaminen on yleinen tapa kunnioittaa vastustajaa tai vierasta. Juhlaviirin taustaan voidaan painaa kansallistunnuksia, tietoa viirin luovuttajasta tai saavutuksia kuten esimerkiksi mestaruuksista. Pöytästandaarit ovat yleensä virallisempi ja yhteisöjen säännöissä tarkemmin määritelty virallisempi muistaminen. Yleisimmät viirien mallit ovat: suorakaide, kolmio ja kilpimalli.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous:  [email protected]  tai  puhelimitse 02 – 2351 111

ota yhteyttä

viirit