OPASTEET

Yksilölliset opasteet

Opasteet ja erikoiskilvet niin ulko- ja sisäkäyttöön valmistaa ammattitaidolla SeriSipilä Oy. Kylttejä, kilpiä ja opasteita on joka paikassa ja niillä on monta tehtävää. Opasteilla luot turvallisuutta työympäristöön ja opastat asiakkaita sekä mainostat tuotteita tai yritystä.
Opasteilla myös ohjeistetaan, varoitetaan, kielletään tai informoidaan. Yhtä kaikki, siellä missä liikutaan, tarvitaan opasteita.
Palvelemme asiakkaitamme 25-vuoden kokemuksella. Valmistamme kyltit, kilvet ja erilaisia opasteita nopeasti järkevillä hinnoilla.

Opasteet, kyltit,kilvet ja taulut

Tuotevalikoimamme kattaa opastekyltit, työmaakyltit, mainoskyltit, logokyltit, taulut, aluekartat,
Irtokirjaimet ja irtonumerot, konekilvet, porrastaulut, porrasvitriinit, valomainosteipit, valomainos pleksit, a-telineet jne.

Opasteita käyttökohteen mukaan

Opaste toteutetaan aina käyttökohteeseen sopivilla materiaaleilla esim. alumiini, eloksoitu alumiini, messinki, alumiini komposiitti, vaahto pvc, akryyli, kennolevy.
Oikean opastemateriaalin valinta on tärkeää sillä esim. ulkokyltin on kestettävä myös UV-valoa haalistumatta.
Sisäkilven materiaalilta ei vaadita samoja ominaisuuksia, joten niihin riittää usein kevyempikin ratkaisu. Kilpien kiinnitystapoja on myös monia ja ne valitaan käyttökohteen mukaan.

Opasteen koko

Valmistamme niin pieniä kuin suuriakin opasteita ja kilpiä. Opaste tehdään asiakkaan suunnitelman mukaan tai suunnittelemme tarvittaessa opasteen puolestasi.

Kyltin ja opasteiden asennus

Asennuspalvelumme asentaa tarvittaessa kyltit ja opasteet paikoilleen Turun seudulla.

Kylttien ja opasteiden hinnat

Kylttien ja opasteiden hinnat määräytyvät valituista materiaaleista sekä opasteiden ja kilpien koosta.

Opasteet, kyltit ja kilvet

Pyydä tarjous ! :  [email protected]   tai   puhelimitse 02-2351 111

ota yhteyttä