URHEILUASUT

urheiluasut

URHEILUASUT PARHAILTA  MERKEILTÄ

Edustamme useita tunnettuja tuotemerkkejä, joten löydät laadukkaat urheiluasut meiltä niin urheiluun, kuin vapaa-aikaankin. Tuotteet voidaan toimittaa valmiiksi painettuina nopealla toimitusajalla. Näin säästät paljon vaivaa ja kustannuksia.
Urheiluasujen painatukset lisäävät arvokkuutta joukkueellesi. Seuran logo, sponsorin mainos tai selkänumero kertovat pelaajasta ja yhteistyökumppaneista.

OMAN TUOTANNON URHEILUASUT

Voimme toteuttaa urheiluasuja myös yksilöllisesti. Valmistamme värikkäät ja näyttävät urheilu- ja peliasut sekä muut mainos- ja seura-asut sekä fanituotteet haluamallasi kuosilla korkealaatuisella ja kestävällä sublimaatiotekniikalla. Moniväriset logot sisältyvät asujen hintoihin.

Hyvät urheiluasut tekevät liikkumisesta nautinnollisempaa ja tehokkaampaa. Tekniset urheiluasut on suunniteltu tukemaan erilaisten lajien fyysisiä vaatimuksia – ne joustavat, hengittävät ja pitävät olosi mukavana vaativissakin olosuhteissa ja hiostavimmankin suorituksen aikana. Urheiluasujen leikkaukset myötäilevät kehon luonnollisia liikeratoja ja tukevat lihaksia. Urheiluasuissa käytetään myös erilaisia teknisiä materiaaleja, kuten polyesteriä, lycraa ja spandexia. Tekniset materiaalit siirtävät tehokkaasti iholta erittyvää kosteutta ja pitävät sen kuivana urheilusuorituksen ajan. Tekninen materiaali myös kuivuu luonnonkuituja nopeammin.

Mihin tarkoitukseen sinä etsit urheiluasuja?

Itselle sopivat urheiluvaatteet kannattaa valita aina oman lajin vaatimusten mukaisesti – esimerkiksi juoksuun, ulkoiluun ja kuntosalitreenaamiseen tarvitaan omanlaisensa vaatteet. Vaatteita valitessa kannattaa huomioida vallitsevat sääolosuhteet sekä kiinnittää erityistä huomiota materiaaleihin ja yksityiskohtiin. Juoksuvaatteet ja treenivaatteet saavat olla istuvia, joustavia ja mahdollisimman hengittäviä.

Ulkoiluvaatteet ja talvilajeihin suunnatut vaatteet valitaan sen sijaan sään ja vuodenaikojen ehdoilla – niiden valinnassa kannattaa panostaa laadukkaisiin säänkestäviin materiaaleihin sekä valita niiden alle tulevat vaatekerrokset huolellisesti. Jääkiekkoon, jalkapalloon ja muihin pallopeleihin löytyy yleensä niihin erityisesti suunnatut harjoittelu- ja pelivaatteet.

Etsitpä varustusta mihin lajiin tahansa, urheiluvaatteiden ei milloinkaan tarvitse olla tylsiä – värikkäistä ja tyylikkäästi leikatuista urheiluvaatteista saat motivaatiota ja lisävirtaa tiukkoihin suorituksiin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:  [email protected]  tai  puhelimitse 02 – 2351 111

ota yhteyttä