PAINATUS

Painatuksia eri materiaaleihin

LAADUKAS PAINATUS VAATII AMMATTITAITOA

Painomenetelmiä on monia. Menetelmän valinta riippuu painettavasta tuotteesta,materiaalista, kappalemäärästä, painovärien määrästä ja toivotusta lopputuloksesta.
Yrityksenne näkyvyyttä voidaan parantaa painamalla tuotteisiin yrityksenne logot, tuotemerkit, mainokset tms. Yksityiset henkilöt tai yhteisöt voivat merkata tuotteensa monin eri tavoin esim. numeroimalla, nimikoimalla ja logo painamalla jne. Nykyaikainen painolaitteistomme takaa nopeat toimitusajat isommillekin erille ja mahdollistaa tasaisen laadun. Alla on esitelty muutamia yleisemmin käytettyjä painomenetelmiä.

SILKKIPAINO / SERIPAINO

Silkkipaino eli seripaino on tekstiileihin yleisimmin käytetty painomenetelmä. Painojälki on tarkkaa ja lopputulos erittäin kestävä. Silkkipaino on erityisesti suurissa painomäärissä edullisin ja järkevin painomenetelmä. Silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille ja muoville.
Urheilu-, peli-, ja vapaa-ajan asuihin, sekä varustekasseihin painamme esim. logot, tekstit, sponsorien mainokset, pelinumerot nopealla toimitusajalla uusinta painotekniikkaa käyttäen.
Autamme tarvittaessa kuvankäsittelyssä. Silkkipainatuksen jälki on miellyttävän tuntuinen ja hyvin kulutusta kestävä. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä tai kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa. Laitteistomme mahdollistaa myös nopeat toimitusajat. Silkkipainatuksen aloituskustannukset muodostuvat painofilmin ja painoseulan valmistuksesta. Painoseulan kokoa tai seulalla olevaa tekstiä ei voi jälkeenpäin muuttaa. Muutokset vaativat aina uuden painoseulan tekemisen.
Painofilmin tekemistä varten tarvitaan originaali eli hyvälaatuinen kuva. Originaaliksi käy sähköisessä muodossa oleva kuva mieluiten vektorimuodossa tai lähes mikä tahansa yrityksenne logolla varustettu painotuote. Originaali skannataan tietokoneelle, jolla sitä käsitellään tarvittavissa määrin. Mitä suurempi ja tarkempi originaali on, sitä parempi lopputulos.

DIGIPAINO, SUURKUVATULOSTEET

Digipainotekniikka mahdollistaa äärimmäisen yksityiskohtaisen värientoiston, kolmiulotteisuuden tunnun ja valokuvantarkan painojäljen jo pienissäkin painomäärissä.Toisin kuin silkkipainomenetelmässä, värien määrä ei vaikuta hintaan vaan painatuksen hinta määräytyy ensisijaisesti painoalan koon ja materiaalin mukaan. Digipainatuksen aloituskustannus muodostuu aineiston siivoamisesta, digitoinnista painokelpoiseen muotoon, skaalauksesta, tai vektoroinnista. Digipainatus toimii erityisen hyvin teksti- ja numeropainatuksissa ja monivärisissä logopainatuksissa. Painojälki on valokuvan tarkka ja kestävä. Logo tai kuva voidaan leikata muotoon. Käyttökohteet: t-paidat, colleget, takit, pelipaidat, kauluspaidat, laukut, hatut ja pipot, tarrat, banderollit, Roll Upit, opasteet, kilvet, kyltit, tarrat, teippaukset (autot, näyteikkunat ja ovet yms.) ja jättitulosteissa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Asiakkaan painomateriaali tulee mieluiten olla vektorimuodossa.

SUBLIMOINTI

Sublimaatiopainolla saadaan erittäin kestävä tarkka ja näyttävä painatus. Sublimaatio painatuksessa painettavan materiaalin pitää olla polyesteriä ja mahdollisimman vaaleaa. Painomenetelmässä väri höyrystyy painettavan tuotteen pintaan lämmön ja paineen vaikutuksesta, samalla tuotteen kuitu avautuu ja väri jää kuidun sisään jäähtymisen jälkeen. Sublimaatio painatus soveltuu parhaiten lippujen ja viirien, peliasujen, kangasmerkkien,
banderollien, t-paitojen, hiirimattojen valmistukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous:  [email protected]   tai   puhelimitse 02-2351 111

ota yhteyttä