ISÄNNÄNVIIRIT

Isännänviiri

ISÄNNÄNVIIRIT LIEHUMAAN

Isännänviiri on yleisnimitys viirille, jota pidetään nostettuna omakotitalon tai kesämökin lippusalkoon. Isännänviirit kertovat, että isäntäväki on paikalla viirin ollessa salkoon nostettuna.

Isännänviirinä voidaan käyttää suku-, kaupunki-, kunta-, maakunta- tai siniristiviiriä. Isännänviirin käyttöä tai ulkonäköä ei säädellä laissa eikä sitä tarvitse laskea yöksiVoit suunnitella myös ihan oman viirin. Isännänviirit toteutetaan yleensä siten että viirinhäntäosaanvalitaan maakuntavärit ilmentämään sukujuurien tai asuinpaikkakunnan värejä. Vaakuna osassa voi olla esim. kunnan, suvun tai yhteisön tunnus. Viireissä tulisi pääsääntöisesti käyttää heraldisia värejä eli tinktuureja.

Valmistamme isännänviirit homehtumattomasta 100 % polyesterikankaasta, joko silkkipainettuina tai digipainettuina. Kangas vaihtoehtoja on kaksi. 115g/m2 tai 155g/m2.
Isännänviirin kokoIsännänviirin pituus on puolet lipputangon pituudesta ja kannan suhde lipun pituuteen on n.1:10.

6m tankoon 300cm pitkä viiri
8m tankoon 400cm pitkä viiri
9m tankoon 450cm pitkä viiri
10 m tankoon 500cm pitkä viiri
12m tankoon 600cm pitkä viiri

Isännänviirin käyttöikä riippuu olosuhteista, keskimäärin neljästä kuukaudesta muutamiin vuosiinTalvella viiri kuluu mekaanisesti nopeammin kuin kesällä. Kesällä auringon UVsäteily rasittaa viirin värejä, sekä haperruttaa kangasta. Viiri kannattaa pestä aika-ajoin, jolloin pintalika poistuu ja laskea alas pahimpien myräköiden ajaksi repeämisen välttämiseksi.
Kankaan värien haalistumiseen vaikuttaa ennen kaikkea auringon lisääntynyt UVsäteily, sekä Euroopan unionin määräykset, mm. Reach-asetus joka kieltää kaikkien ihmiselle mahdollisesti myrkyllisten tai haitallisten aineiden käytön kuluttajatuotteissa. Musta sekä punainen neulos ovat värien haalistumisen kannalta kaikkein ongelmallisimmat värit.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous: [email protected] tai puhelimitse 02 – 2351 111

ota yhteyttä