TARRAT

Tarrat joka lähtöön!

Painetut tarrat, ikkunatarrat, autotarrat, venetarrat, mainostarrat, opastetarrat, varoitus-
tarrat, jälkivalaisevat tarrat, heijastavat tarrat sekä veneen rekisteritunnukset, konekilvet ja muotoon leikatut tarrat.

Tarra on tuottava kampanjaväline, jolla saat sanomasi perille pienellä rahalla. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tarrat ovat näyttäviä ja antavat huolitellun kuvan yrityksestäsi tai tuotteestasi.

Tarrat eri käyttökohteisiin SeriSipilästä.

Tietoa tarroista:

Tarroista käytetään usein myös nimitystä vinyyli, kalvo tai teippi. Valmistamme tarrat säänkestävistä materiaaleista moniin eri käyttökohteisiin, kuten ajoneuvoihin, näyteikkunoihin, mainostauluihin, kyltteihin ja opasteisiin jne.

Läpivärjätystä kalvosta voidaan muotoon leikata tekstit ja logot. Valkoiselle vinyylikalvolle voidaan tulostaa tai painaa logot ja kuvat sekä tarvittaessa vielä muotoon leikata tai stanssata työ.

Laminointi:

Painettu tarra voidaan myös laminoida jolloin painopinta jää kirkkaan laminointikalvon alle suojaan. Laminointi suojaa tarraa erityisesti mekaanista rasitusta ja uv-säteilyä vastaan.
Valmiiksi kiinnitetyllä siirtoteipillä kiinnitys onnistuu vaivattomasti.

Tarralaadut:

Erilaisia teippilaatuja on useita ja oikean teipin valinnan ratkaisee kiinnityskohde ja kampanjan pituus. Yleisimpiä tarralaatuja eli kalvolaatuja ovat mm.

Monomeritarra
Halvin tulostettava tai leikattava tarralaatu. Käyttökohteina ovat lähinnä suorat pinnat.
Ulkokesto 2 – 3 vuotta. Käytämme vain asiakkaan pyynnöstä.

Polymeeritarra

Yleisimmin käytetty tarramateriaalimme. Hyvä kiinnitystakuu eli 5 – 7 vuotta. Takuukalvo, pieni kutistuma. Varastostamme on kattava valikoima leikkuriteippejä ja tulostuskalvoja.

Valukalvo

Paras vinyylikalvo. Valukalvolla ei ole mekaanista muistia, joten se ei pyri palaamaan alkuperäiseen muotoonsa. Ulkokesto jopa 10 – vuotta.

Reikätarrat

Reikätarroja käytetään kohteissa,  joissa ikkuna halutaan peittää tulosteella, mutta säilyttää silti mahdollisuus nähdä sisältä ulos.

Erikoistarrat

Erikoisempiin käyttökohteisiin tarkoitettuja tarroja kuten esim. kaukaloteipit, lattia- ja asfalttitarrat ja laminaatit, seinäteipit, antigrafiittikalvot.

[email protected]  tai  puhelimitse 02-2351 111