SILKKIPAINATUS

Painatukset silkkipainolla

SILKKIPAINATUS SOPII MONIIN MATERIAALEIHIN

Silkkipainolla on mahdollista painaa hyvin monenlaisille materiaaleille kuten, tekstiileille, puulle, metalleille, lasille ja muoville.

Silkkipaino eli seripaino on tekstiileihin yleisimmin käytetty painomenetelmä. Painojälki on tarkkaa ja lopputulos erittäin kestävä. Painamme Urheilu-, peli-, ja vapaa-ajan asuihin, sekä varustekasseihin esim. logot, tekstit, sponsorien mainokset ja pelinumerot nopealla toimitusajalla uusinta painotekniikkaa käyttäen. Silkkipainatus on erityisesti suurissa painomäärissä edullisin ja järkevin painomenetelmä. Autamme tarvittaessa kuvankäsittelyssä.

Silkkipainatuksen jälki on miellyttävän tuntuinen ja hyvin kulutusta kestävä. Silkkipainoväreillä saadaan tarvittaessa erittäin paksuja, peittäviä ja kestäviä väripintoja, jotka olisivat muilla painomenetelmillä mahdotonta toteuttaa. Laitteistomme mahdollistaa myös nopeat toimitusajat.
Silkkipainatuksen aloituskustannukset muodostuvat painofilmin ja painoseulan valmistuksesta. Painoseulan kokoa tai seulalla olevaa tekstiä ei voi jälkeenpäin muuttaa. Muutokset vaativat aina uuden painoseulan tekemisen.
Painofilmin tekemistä varten tarvitaan originaali eli hyvälaatuinen kuva. Originaaliksi käy sähköisessä muodossa oleva kuva mieluiten vektorimuodossa tai lähes mikä tahansa yrityksenne logolla varustettu painotuote. Originaali skannataan tietokoneelle, jolla sitä käsitellään tarvittavissa määrin. Mitä suurempi ja tarkempi originaali on, sitä parempi lopputulos.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous: [email protected]  tai  puhelimitse 02 – 2351 111

ota yhteyttä